Foto: POOL

For snart 21 år siden blev O.J. Simpson jagtet af politiet 80 kilometer igennem Los Angeles - mistænkt for mordet på sin kone og dennes ven. Han blev frifundet, men måtte i 2008 afsone en dom på 33 år for væbnet røveri. Nu fortæller tidligere fængselsbetjent om deres venskab og en mulig erkendelse af mordene.

Jeffrey Felix var fængselsbetjent for O.J. Simpsons i syv år, og de to havde angiveligt et ganske tæt forhold. Nu har fængselsbetjenten skrevet en bog, hvori han fortæller om sit forhold til den tidligere professionelle amerikanske fodboldspiller, skriver ABC News.

Og her afslører fængselsbetjenten blandt andet, at han er overbevist om, at O.J. Simpson stod bag dobbeltdrabet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Et udateret billede af O. J. Simpsons myrdede eks-kone Nicole Brown Simpson.

»O.J. fortalte mig engang, at kun to mennesker i live ved, hvem der udførte Brentwood-mordene (mordet på Nicole Simpson og Ron Goldman, red.): Ham og Al Cowlings,« fortæller Jeffrey Felix.

Al Cowling var O.J. Simpsons bedste ven, da ekskonen blev slået ihjel, og han var samtidig føreren af den bil, som politiet i Los Angeles jagtede 80 kilometer.

US-O.J. SIMPSON

»Da O.J. vaskede sine hænder og kiggede i spejlet, sagde jeg til ham 'Juice (O.J. Simpsons øgenavn, red.), du har netop opklaret Brentwood-mordene. Du kigger på morderen lige nu i spejlet,« hvortil O.J. Simpsons gav ham et blik, mens han smilede.

Knivfund påvirker ikke O.J

Den pensionerede fængselsbetjent fortæller endvidere, at O.J. Simpsons ikke giver meget for den kniv, man for nyligt har fundet, som angiveligt kan kæde ham sammen med mordet på ekskonen og dennes nye ven.

US-O.J. SIMPSON

»O.J sagde for sjov, 'If the knife is rusted, I can't be busted (hvis kniven er rusten, så kan jeg ikke dømmes, red.),« siger Jeffrey Felix ifølge ABC News.

Det var en stor sag, da den tidligere amerikanske fodboldstjerne O.J. Simpson blev anklaget for dobbeltmordet på sin eks-kone Nicole Simpson og hendes nye ven, den 25-årige tjener Ronald Goldman, som begge blev fundet dræbt med knivstik den 13. juni 1994 udenfor hendes hjem.

O.J. Simpson

O.J. Simpson blev til mange - især hvide - amerikaneres bestyrtelse frifundet af juryen i oktober 1995. Forud var gået en otte måneder lang retssag, som havde hele verdens bevågenhed.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.