Myndighederne i den lille by Barron i Wisconsin, USA, beder nu alle egnens lokale jægere om at deltage i eftersøgningen af en 13-årig forsvunden pige.

Teenagepigen Jamey Closs har været forsvundet siden den 15. oktober, og ingen har set eller hørt fra hende siden.

Det fortæller de officielle myndigheder i Barron, som nu har en bøn til områdets mange jægere, skriver ABC News.

»Vi beder alle jer jægere kontakte os, hvis I ser noget mistænkeligt tøj, våben eller andet som ikke hører til på jeres grund,« siger den lokale politimyndighed i en hastende henvendelse til mere end 4000 af områdets registrerede jægere.

Sheriffen i Barron County, Chris Fitzgerald, taler under en pressekonference om den 13-årige Jayme Closs.
Sheriffen i Barron County, Chris Fitzgerald, taler under en pressekonference om den 13-årige Jayme Closs. Foto: Jerry Holt / Star Tribune via AP
Vis mere

Sæsonen for bukkejagt er netop blevet indledt i Wisconsin denne weekend, og politiet mener derfor, at de mange aktive jægere vil kunne gavne eftersøgningen i den mystiske sag.

Dagen, hvor Jayme Closs forsvandt, blev hendes forældre, Denise og James Closs, fundet skudt og dræbt i deres hjem.

Efterforskerne tror derfor, at Jayme Closs er blevet taget fra hjemmet nær Barron.

Politiet fik nys om sagen ved et akutopkald til 911 fra en telefon på familiens adresse.

Ifølge myndighederne var der ingen, som talte under opkaldet, men i baggrunden kunne man høre råben, skriver ABC News.

For at undersøge sagen nærmere tog politiet ud på adressen, og her fandt de den 56-årige James Closs og hans 46-årige kone, Denise Closs, dræbt.

Parrets datter Jayme Closs var sporløst forsvundet, men politiet meldte senere ud, at der var tegn på, at hun havde været i huset under drabet på sine forældre.

Naboer, venner og familie har siden da ledt efter den 13-årige pige.

Den 13-årige Jayme Closs er stadig forsvundet fra sit hjem i Wisconsin, USA, hvor begge hendes forældre blev dræbt den 15 oktober. 
Den 13-årige Jayme Closs er stadig forsvundet fra sit hjem i Wisconsin, USA, hvor begge hendes forældre blev dræbt den 15 oktober.  Foto: Office of the Attorney General, Wisconsin Deparment of Justice
Vis mere

Flere store eftersøgninger er blevet afholdt, hvor over tusinde lokale har finkæmmet skove, enge og søer nær familiens hus, men der er endnu ingen spor af Jayme Closs.

Politiets håb er derfor, at de mange jægere, som nu færdes i området, vil finde spor og ledetråde, som tidligere er blevet overset.

Med hjælp fra firmaet, hvor begge Jamey Closs' forældre arbejdede, er der nu en dusør på 50.000 dollar til den person, som kan komme med oplysninger om, hvor pigen befinder sig.

Det svarer til cirka 325.000 danske kroner.