I 2008 blev den russiske reality-stjerne Oksana Aplekaeva fundet dræbt i grøften ved en motorvej, men mordsagen er endnu ikke opklaret. Nye oplysninger i sagen fik efterforskerne til at grave hendes lig op og for at foretage nye retstekniske undersøgelser, og her kom der ret chokerende oplysninger frem.

Undersøgelserne gjorde i første omgang ikke politiet klogere på, hvem morderen er, men viste, at reality-stjernens lig blev misbrugt seksuelt - af en medarbejder på lighuset. Det skriver flere internationale  medier, heriblandt Bild og  The Sun.

Den 37-årige mands DNA blev fundet på Oksana Aplekaevas lig, og han benægter ikke ugerningen, som han dog ikke kan dømmes for ifølge russisk lov.

»Jeg kan ikke argumentere imod videnskaben. Jeg har ikke været i stand til at finde et job de sidste tre måneder,« siger manden ifølge The Sun.

Han blev fyret fra sit arbejde i lighuset, da de makabre detaljer kom frem og påstår også, at konen er skredet og endda skiftede sit telefonnummer efter afsløringen.

Den 37-årige mand skulle ikke have forbrudt sig mod andre lig i løbet af de 12 år, han har arbejdet i lighuset.

Politiet understreger også, at den 37-årige mand intet havde at gøre med drabet på reality-stjernen.

Oksana Aplekaeva var kendt fra det russiske realityshow Dom-2.