Det er næsten tre et halvt år siden, at Suzanne Morphew forsvandt sporløst.

Nu er alle bange anelser og al frygt for hendes velbefindende blevet bekræftet.

For den amerikanske kvinde er blevet fundet død, skriver NBC News.

Det har Colorado Bureau of Investigation meldt ud, efter at liget blev fundet i fredags i forbindelse med en eftersøgning i en helt anden sag.

Onsdag blev Suzanne Morphew endegyldigt identificeret.

Men fundet har ikke nødvendigvis gjort sagen nemmere at opklare, lyder det fra politiet.

»Selvom det at finde Suzannes lig er en afgørende faktor i efterforskningen og for hendes familie, står vi stadig tilbage med flere spørgsmål end svar,« som Chaffee County-politichefen John Spezze udtrykker det.

Det var fra området her, at Suzanne Morphew i maj 2020 aldrig vendte hjem fra en cykeltur i en sag, der i flere år har fået stor opmærksomhed.

Ikke mindst da ægtemanden Barry Morphew i maj 2021 blev arresteret og sigtet for mordet på sin hustru.

Knap et år senere – i april 2022 – blev sagen dog igen droppet af anklagemyndigheden. Dog med den juridiske teknikalitet indbygget, at den senere kan blive genoptaget.

Barry Morphew har siden krævet erstatning af myndighederne på grund af omstændighederne. 

Hans advokat, Iris Eytan, siger onsdag, at han og de to døtre er i sorg over meddelelsen om fundet af Suzanne Morphews lig.

»De havde en tror på, at deres hustru og mor vil vende tilbage til deres liv,« lyder det – med en tilføjelse om, at Barry Morphew er uskyldig.

Ifølge Colorado Bureau of Investigation er der ikke foretaget nogen form for anholdelse efter det tragiske fund af Suzanne Morphew.