____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Næsten fire måneder efter fly 370 fra Malaysia Airlines forsvandt fra alverdens radarsystemer med 239 personer om bord, er der stadig ikke fundet et eneste spor efter flyet.

I dag meddelte australske myndigheder, at man åbner et nyt eftersøgningsområde i forsøget på at finde flyet og opklare, hvorfor det forsvandt. Det nye område ligger ifølge CNNs oplysninger flere hundrede mil sydvest for det seneste eftersøgningsområde.

Det nye søgeområde ligger syd for det område, hvor man gennem den seneste måned har ledt intenst efter vragdele og indikerer altså, at efterforskerne nu arbejder med en teori om, at flyet kan have været i luften længere end først antaget.Det er den australske vicepremierminister, Warren Truss, som over for CNN bekræfter, at man vil søge efter flyet i et nyt område. 

Truss oplyste samtidig, at det er overordentligt sandsynligt, at flyet var på autopilot, da det fløj ned over det sydlige Indiske Ocean.

Forløbet omkring det forsvundne fly 370 fra Malaysia Airlines er stadig et af de største mysterier i flyhistorien. Flyet lettede fra Kuala Lumpur i Malaysia den 8. marts med Beijing som destination, men nåede altså aldrig frem. Adskillige nationer har været involveret i det enorme eftersøgningsarbejde, men flyets skæbne er stadig uvis.