____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mandag sætter britisk politi spaden i portugisisk jord i eftersøgningen efter pigen Madeleine, som forsvandt for syv år siden. Et større område er mandag morgen blevet afspærret og mærket af for at gøre klar til udgravningen. 

Britisk politi har - efter at have efterforsket sagen på ny - fået tilladelse til at grave efter pigen flere steder i nærheden af det sted, parret McCann boede under et ferieophold i 2007 med den dengang tre år gamle pige. Det skriver The Telegraph.

Madeleines forældre er ikke selv til stede i Portugal, men opholder sig i stedet hjemme i Storbritannien, hvor de vil blive holdt informeret om eftersøgningsarbejdet. 

Specialtrænede sporhunde og særlige gravemaskiner vil blive brugt i eftersøgningen som inkluderer et område tæt på feriestedets kirke og et stykke strand, hvor der var vejarbejde på det tidspunkt familien McCann opholdt sig på stedet.
 
Operationen bliver gennemført af Scotland Yards særlige efterforskningsenhed, som blev oprettet af premierminister David Cameron, da det ikke lykkedes portugisisk politi at finde nogen spor af den forsvundne pige.