Redningspersonale er i gang ved Bad Aibling nær München i det sydøstlige Tyskland, hvor to tog kolliderede frontalt tirsdag morgen. Fire er bekræftet dræbt og over 150 er sårede efter den voldsomme ulykke, hvor flere togvogne blev afsporet.
Redningspersonale er i gang ved Bad Aibling nær München i det sydøstlige Tyskland, hvor to tog kolliderede frontalt tirsdag morgen. Fire er bekræftet dræbt og over 150 er sårede efter den voldsomme ulykke, hvor flere togvogne blev afsporet. Foto: MICHAEL DALDER

To passagertog er kørt frontalt sammen i Bad Aibling tæt på storbyen München i det sydøstlige Tyskland. Otte meldes dræbt og over 150 er sårede - heraf mindst 10 alvorligt. Følg Ritzaus live-dækning af ulykken i bunden af artiklen.

Sammenstødet fandt sted kl. 6.40 tirsdag morgen og var så voldsomt, at flere togvogne blev afsporet.

Der er ankommet ambulancer og redningshelikoptere på ulykkesstedet, og talsmanden for det lokale politi Jürgen Thalmeier bekræfter overfor lokalmediet Rosenheim24.de, at der er fire omkomne. Ifølge flere tyske medier er over 150 blevet såret i den alvorlige ulykke, heraf mindst mindst 10 med alvorlige kvæstelser.

Ritzau dækker ulykken live. Følg med herunder:

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.