En pose med kokain blev fundet i Det Hvide Hus den 2. juli, og nu er sagen afsluttet. 

Posen blev fundet i et skab, hvor gæster kan lægge deres ejendele, når de besøger bygningen. 

Det skriver Abc News

Secret Service røg straks på sagen for at finde ejermanden, men afsluttede eftersøgningen den 12. juli, da de ikke kunne finde frem til en gerningsmand. 

»Uden fysiske beviser vil efterforskningen ikke være i stand til at udpege en person af interesse blandt de hundredvis af personer, der passerede gennem, hvor kokainen blev fundet,« skrev agenturet i en længere erklæring fra juli måned. 

Det kræver en invitation fra Det Hvide Hus at komme på en rundvisning, hvor gæsterne bliver vist rundt i huset af en medarbejder. Derfor forklarer Secret Service også, at flere end 100 mennesker har adgang til området, samt at der ikke var videomateriale fra overvågningen af episoden. 

Af den grund har det ikke været muligt at finde gerningsmanden – på trods af at posen også blev 'avanceret testet' for fingeraftryk og dna-spor. 

Det fik medlemmer af Kongressen til at stille spørgsmålstegn ved sikkerheden i huset. 

Secret Service forklarer dog i samme erklæring, at de har gennemgået sikkerheden i Det Hvide Hus grundigt, hvilket heller ikke gav pote. 

Da posen blev fundet, blev Det Hvide Hus midlertidigt lukket ned, hvilket ikke forstyrrede hverken præsident Joe Biden eller vicepræsident Kamala Harris, der begge var udenbys.