For første gang nogensinde smider en tyrkisk, muslimsk kvinde nu tøjet til ære for læserne af magasinet Playboy.

Den 25-årige tysk-tyrkiske skuespiller Sila Sahin har ellers indtil nu været glansbilledet på en moderne, muslimsk kvinde i et multikulturelt samfund.

Hun har haft en af hovedrollerne i serien "Gode tider, dårlige tider" på tysk tv, og hun har gjort sine fans og sin familie stolte - men nu chokerer hun ved at posere nøgen i Playboy - på forsiden vises hun med bart bryst.

SE BILLEDERNE: Playboys mest sexede kvinder

- Jeg har gjort det fordi jeg vil være fri, siger Silat Sahin, der betragter billederne som et opgør med de mange restriktioner, hun er blevet pålagt in sin barndom.

- De her billeder en en frigørelse fra min restriktive barndom. Jeg fik altid at vide, at jeg ikke måtte gå ud, at jeg ikke måtte gøre mig selv mere tiltrækkende, og at jeg ikke måtte have mandlige venner, fortæller Silat.

SE BILLEDERNE: Danmarks frække Playboy-bunny

Det meste af hendes familie er blevet rasende over billederne - kun hendes far har vist forståelse. Hendes mor har droppet al kontakt med sin datter.

- Min mor er stadig vred, det bliver endnu værre med mine bedsteforældre og mine tanter og onkler, siger Silat Sahin, der stadig taler med sin far, som også er skuespiller. Han er bekymret for reaktionerne fra det tyrkiske og det muslimske miljø.

SE BILLEDERNE: Stewardesser smider tøjet for Playboy

- Jeg vil have at disse billeder skal vise unge tyrkiske piger, at man kan leve som man vil, siger den 25-årige skuespillerinde, der fortalte familien om billederne dagen før Playboy ramte kioskerne - og for åben skærm bad hun om overbærenhed fra forældrene.

- Jeg håber, I kan tilgive mig. Vær så søde at lade mig komme hjem, tryglede hun..