Den amerikanske rockmusiker Kyle Yorlets blev torsdag dræbt ude foran sit hjem. Nu er fem mindreårige blevet anholdt i sagen.

Det drejer sig om 14-årige Roniyah McKnight, 15-årige Diamond Lewis, og 16-årige Decorrius Wright samt en 12-årig pige og en 13-årig dreng.

Da tre af de sigtede er over 13 år, er der ikke navneforbud for disse.

De er alle sigtede for at have forbindelse til drabet på musikeren, der spillede i et lokalt rockband kaldt 'Carverton', som på tragisk vis blev skudt og dræbt foran sit hjem i Nashville i USA.

Det oplyser Nashville Politi i en pressemeddelse ifølge The New York Post.

Det vides endnu ikke, hvem der havde pistolen i hånden, trykkede på aftrækkeren og dermed skød og dræbte Kyle Yorlets.

Omkring gerningstidspunktet befandt de alle fem sig i en stjålet Chevrolet 'Colorado' i en gyde, hvor de blev set køre rundt om musikerens hjem torsdag eftermiddag.

Først blev de set 'interagere' med ham, hvorefter de valgte at stjæle hans pung og derefter kræve, at han skulle give sin bilnøgle til dem.

Decorrius Wright (tv.) og Diamond Lewis (th.) er to af de fem sigtede i sagen. Foto: Nashville Police Department
Decorrius Wright (tv.) og Diamond Lewis (th.) er to af de fem sigtede i sagen. Foto: Nashville Police Department
Vis mere

Politiet mener, at Kyle Yorlets modsagde sig dem og nægtede at give sin bilnøgle. Derfor valgte de angiveligt at skyde ham.

Efter Kyle Yorlets blev skudt, flygtede han ind i sit hjem, hvor en af hans bofæller opdagede ham. Her var klokken omkring tre om eftermiddagen.

Herefter blev han fragtet til Vanderbilt University Medical Center, hvor han blev erklæret død.

Sagens efterforskere undersøgte den stjålne Chevrolet, der stod ved musikerens hjem, og fandt hurtigt en forbindelse mellem den stjålne bil og de fem unge gerningsmænd. Politiet fandt hurtigt frem til dem i et shoppingcenter i nærheden af gerningsstedet, hvor de blev anholdt.

På Twitter sætter et af Kyle Yorlets bandmedlemmer ord på tragedien.

'Den syvende februar 2019 mistede vi vores bror, bedste ven og bandmedlem Kyle Yorkets. Vi er i en form for chok og har svært ved at forstå realiteten, som er lige foran os. Vi er knuste. Vores dybeste tanker går til hans familie og allerkæreste og dem, hvis liv han har berørt. Vi vil aldrig glemme Kyle, og selvom han blev taget væk fra os alt for tidligt, vil han aldrig forsvinde.'