Der er sorg i den lille amerikanske by Newtown. Nu viser det sig, at et simpelt skænderi kan være årsagen til massakren.
Der er sorg i den lille amerikanske by Newtown. Nu viser det sig, at et simpelt skænderi kan være årsagen til massakren. Foto: MARIO TAMA

Var et simpelt skænderi årsag til massakre?

Ifølge NBC var gerningsmanden, den 20-årige Adam Lanza, muligvis indblandet i et skænderi med flere af de ansatte på Sandy Hook Elementary School umiddelbart inden, massakren fandt sted.

De amerikanske myndigheder skulle i følge nyhedsstationen være i gang med at undersøge om Adam Lanza var den person, som var indblandet i  "skænderiet" med de fire ansatte på skolen om torsdagen. Altså blot en dag før massakren.

Tre af de fire skole-ansatte blev dræbt fredag, mens den fjerde ansatte ikke var på skolen den dag. Vedkommende bliver nu afhørt som led i efterforskningen, skriver NBC.

Politiet har indtil videre ikke meldt klart ud, hvad der præcist skete under skyderiet, men ifølge NBC er det et spørgsmål om tid.

Efterforskerne på skolen har nemlig allerede "meget gode beviser", som kan bruges til at tegne et helstøbt billede af den tragiske nedslagtning.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.