Den tre-årige Madeleine McCann fotograferet 3. maj 2007. Senere samme dag forsvandt hun fra familiens ferielejlighed i Algarve i Portugal.
Den tre-årige Madeleine McCann fotograferet 3. maj 2007. Senere samme dag forsvandt hun fra familiens ferielejlighed i Algarve i Portugal. Foto: -
Britisk politi er klar til at anholde tre konkrete personer i sagen om den forsvundne Madeleine McCann.

Den dengang tre-årige Maddie forsvandt sporløst i maj 2007, da hun var med sine forældre og to mindre søskende på ferie i Algave i det sydlige Portugal.

Lige siden har det været en gåde, hvad der skete med den lille pige.

Maddie


BRITAIN/


Den britiske tabloid-avis The Mirror skriver nu, at politiet har sendt en arrestordre til Portugal, hvor man anmoder portugiserne om lov til at anholde tre mænd i sagen.

Ifølge avisens oplysninger drejer det sig om tre indbrudstyve, der hærgede det ferieområde, hvor familien McCann boede.

Politiet mener mændene er interessante, fordi de netop i timerne efter den lille piges forsvinden ringede til hinanden talrige gange.

Britiske betjente er på vej til Portugal for at foretage anholdelserne, skriver avisen. Det vil i givet fald blive de første anholdelser i sagen, siden sagen blev genoptaget i 2011.

De nye oplysninger glæder Madeleines forældre, Kate og Gerry McCann, men de maner dog også til besindelse:

- Kate og Gerry ønsker ikke at sætte for høje forventninger, men de er klar over, at det kan være et vigtigt spor, siger deres talsmand til The Mirror.

Få dage før Madeleine forsvandt brød de tre indbrudstyve ind i en anden ferielejlighed. Her vækkede de et barn, og de blev jaget på flugt af barnets mor.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.