Den australske blogger er i forvejen kendt for sine provokerende ammebilleder.

Millioner og atter millioner kigger med, når den australske blogger og youtuber 'Spiritual Tasha Mama' ammer sine børn på provokerende måder, får fremmede til at smage på sin brystmælk og filosoferer over at amme voksne mennesker.

Hun er vant til mange hidsige reaktioner på sine udmeldinger, men én gang gik det så meget over gevind, at hun stadig må forsvare sig i dag, to år senere.

Det skete, da hun lavede en Youtube-video, hvor hun afslørede, at hun godt kan lide at dyrke sex med sin mand, mens hun ammer. Hun var blevet spurgt af nogle følgere, om hun blandede de to ting sammen, og det gjorde hun i dén grad.

»Så vidt jeg husker, havde jeg sex med min eksmand, og min søn hang på mig og ammede, og vi havde sex bagfra, eller sådan noget. Der er intet galt med at elske under nogen omstændigheder overhovedet«, sagde hun i videoen, der startede en regulær shitstorm.

Hun er lige siden blevet beskyldt for at være semi-incestuøs, ulækker og det, der er værre.

Det skriver News.com.au.

Derfor forsvarer hun sig nu på ny mod de hårde anklager. Hun fortæller, at barnet var tre måneder gammelt, og nægtede at lade hende sætte ham fra sig - han hang altid til hendes krop.

»Så vi gjorde det, da han sov på mig. Det havde intet at gøre med mit barn. Mit barn var ikke en del af det, vi lavede, hvis det giver mening. Han var ikke involveret i det. Han var der, men han sov. Ikke involveret«, siger hun i en ny video, hvor hun også går til modangreb på sine kritikere.

»Kom ned fra jeres høje heste, I som dømmer mig, dømmer kun jer selv«.

Udover sin populære Youtube-profil har Tasha også en Instagram-profil, hvor hun lægger provokerende ammebilleder op. Her er en smagsprøve på hendes budskaber: