Her ses Lula Ann Gillespie-Miller
Her ses Lula Ann Gillespie-Miller Foto: Indiana State Police

I mere end 40 år har hendes forsvinden været et mysterium, men nu er en mor til tre pludselig blev fundet i en lille texansk landsby, efter hun en dag i 1974 forsvandt staten i Indiana i USA, fortæller New York Daily News.

Muligt 112-svigt: Region gransker nyt hjemløsedødsfald

Lula Ann Gillespie-Miller, der i dag er 69 år, forsvandt lige efter hun blev mor til sit tredje barn. Selv om man efterlyste den dengang 28-årige mor, lykkedes det ikke at finde hende. Selv om årene gik stoppede eftersøgningen dog aldrig. En af dem, der fortsatte eftersøgningen, var Indiana-betjenten Scott Jarvis.

Her ses betjenten Scott Jarvis

Han overtog eftersøgningen fra 'the Doe Network', en hjemmeside, der arbejder på vegne af pårørende til forsvundne personer. Da Scott Jarvis i 2014 begyndte at lede efter Lula Ann Gillespie-Miller, ledte han efter kvinder, der havde fælles træk med den forsvundne mor.

Han havde på et tidspunkt opgivet håbet om at finde hende i live og bad om få gravet et bestemt lig op fra de ukendtes grav samt bestilt en DNA-prøve fra liget.

Inden det nåede så vidt, endte han dog med at forfølge et andet spor, fortæller Independent. Han kom på sporet af en anden kvinde, der havde levet i Tennessee i 1980'erne, inden hun flyttede til Texas.

AFRICA-OBAMA/

Politiet har ikke oplyst præcis, hvad der gjorde, at Scott Jarvis fandt frem til netop den kvinde, men da han efterfølgende fik kontakt til kvinden via det lokale politi, indrømmede hun sin sande identitet.

Lula Ann Gillespie-Miller efterfølgende fortalt, at hun dengang troede, at hun var for ung til at være mor, og derfor overdrog forældremyndigheden til sine egne forældre, inden hun forsvandt.

Siden Lula Ann Gillespie-Miller ikke har begået nogen forbrydelse, har myndighederne valgt ikke at oplyse hendes dæknavn eller den landsby, hvor hun blev fundet.

Lula Ann Gillespie-Miller har givet politiet lov til at videregive sine kontaktinformationer til sin nu fuldvoksne datter, Tammy, så de kan komme i kontakt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.