Lyt til artiklen

En kvinde fra San Diego i USA er blevet sablet ned for at lægge videoer på YouTube, hvor hun ammer sine børn.

Tasha Maile, der har to børn og en tredje på vej, lægger jævnligt videoer på YouTube, hvor flere millioner seere kan kigge med, når hun ammer sine to sønner Josiah og Soul på henholdsvis tre og to år. I en af videoerne stopper hun midt i træningen for at amme sine børn.

Det skriver Daily Mail og Metro.

Videoerne er blevet kaldt 'forstyrrende' og 'incestlignende', og nogle mener, at det simpelthen er at gå for vidt at dele den slags videoer på sociale medier.

»Hun vil have folk til at tro, at dette er en naturlig måde at knytte bånd på mellem mor og barn, mens man ammer. Det her virker dog ikke naturligt, men mere incestlignende. Amning er en naturlig og smuk forlængelse af båndet mellem mor og barn. Men kvindens ekshibitionisme ødelægger det vidunderlige ved det her bånd,« lyder en kommentar fra en anden mor ifølge de engelske aviser.

Nu tager den gravide kvinde fra Californien imidlertid til genmæle. Hun har 'ondt' af dem, der dømmer hende, skriver Daily Mail.

»Hvad andre mennesker siger har 100 procent at gøre med dem og ikke med dig,« siger Tasha Maile, der også bruger Instagram, hvor hun har knap 17.000 følgere, til at dele blandt andet ammebilleder.

Mens nogle mener, at børnene er for gamle til at blive ammet, lader det til, at det, de fleste har det sværest med, er, at Tasha Maile deler de grafiske billeder og videoer på sociale medier.

Der er dog også flere mennesker, der støtter hende og bakker op om det, hun gør.