Han stiller sig op og åbner sine bukser. Og så hælder han tilsyneladende vandet fra kartoflerne.

En video med en mand, der urinerer i en container med malt på et stort bryggeri, er blevet set millioner af gange på sociale medier, siden den først dukkede op i sidste uge.

Nu undersøger kinesiske myndigheder omstændighederne omkring videoen, som kortvarigt sendte det pågældende bryggeri ud i en større aktienedtur.

Og muligvis en mere længerevarende krise. Det skriver blandt andet The Guardian.

I hvert fald fortæller avisen, at restauranter og forbrugere i nabolandet Sydkorea har mistet lysten til at drikke øl fra Tsingtao-bryggeriet, som er Kinas næststørste og en stor eksportør af øl.

Bryggeriet siger, at man har kontaktet politiet efter, at man er blevet opmærksom på videoen, som man tillægger 'høj vigtighed'.

»I øjeblikket er det pågældende parti malt blevet fuldstændig forseglet. Firmaet fortsætter med at styrke sine ledelsesprocedurer og sikre produktkvalitet,« lyder det i en meddelelse fra Tsingtao.

Det ser imidlertid ikke ud til at have stoppet problemerne for Tsingtao.

I Sydkorea rapporterer avisen JoongAng således om, at et antal restauranter, som serverer kinesisk mad, har krævet pengene tilbage for sendinger af Tsingtao-øl. Men det er blevet afvist.

Og ifølge en medarbejder på en kinesisk restaurant i Seoul er kunderne nu begyndt at bede om alternative mærker til deres måltid.

Ifølge den sydkoreanske avis var salget af Tsingtao-øl i en af landets supermarkedskæder faldet med 26 procent i forhold til den foregående uge.

Hvis Tsingtao kigger ind i et længerevarende fald i salget til Sydkorea, vil det givetvis blive et problem.

Sydkorea er nemlig et stort eksportmarked for bryggeriet, som havde den største markedsandel for nogen importeret øl i landet.

Efter weekenden åbnede Tsingtao-aktien med en større nedtur mandag. Efter at være lukket i kurs 81,07 yuan, røg den mandag ned i 75,60 yuan.

Kursen er dog siden kommet tilbage i et niveau i nærheden af det tidligere.