Han forsvandt som dug for solen, da Gabby Petitos forældre meldte hende savnet. Nu er der måske et livstegn fra ham.

En vaskeægte menneskejagt er i gang, efter Brian Laundrie nu har været sporløst forsvundet i en måned.

Eller har han? På internettet spekuleres der nu i, om der har været et muligt livstegn fra den efterlyste Brian Laundrie.

Det skriver mediet 7 News.

Billedet her blev ifølge Gabbys Instagram taget på parrets første date.
Billedet her blev ifølge Gabbys Instagram taget på parrets første date. Foto: North Port Police
Vis mere

Den 1. september dukkede Brian Laundrie op hjemme i North Port i delstaten Florida, men uden Gabby, som han ellers havde begivet sig ud på roadtrip med. Han havde heller nogen forklaring på, hvor hun befandt sig eller lyst til at tale med politiet. Det fik Gabbys forældre til at melde hende savnet ti dage senere. Og så var Brian Laundrie forsvundet.

Men nu har bloggeren Shaynah Dodge opdaget en 'underlig' detalje på den Pinterest-profil, der efter alt at dømme tilhører den efterlyste Brian Laundrie.

Antallet af profiler, som Pinterest-profilen følger, er steget med en. Det betyder, at profilen nu følger 146 fremfor 145, der var tilfældet før menneskejagten på ham tilbage i september blev sat ind.

Shaynah Dodge har på Instagram over 77.000 følgere og har flere 'højdepunkter' på sin profil, hvor hun dykker ned i hele sagen.

»På mit skærmbillede for tre uger siden, fulgte han 145 mennesker,« står der på billedet. Foto: @Shanahdodge på Instagram.
»På mit skærmbillede for tre uger siden, fulgte han 145 mennesker,« står der på billedet. Foto: @Shanahdodge på Instagram.
Vis mere

Gabby Petito blev fundet død for omkring en måned siden. Senest er det kommet frem, at dødsårsagen var kvælning, hvilket ikke har pustet mindre til mistanken mod Brian Laundrie, der ellers fortsat af politiet kun betegnes som »en person af interesse« for sagen.

Det er ikke første gang, at Brian Laundries Pinterest-profil kommer under lup.

B.T har tidligere skrevet om, hvordan Brian Laundrie før Gabbys forsvinden havde delt billeder med kryptiske budskaber på mediet.

»Prøv ikke at finde mig. Jeg er endelig sluppet fri for mine 'herres' onde kløer,« stod der på det ene billede, der lå i en mappe, som Brian Laundrie havde døbt »mit hjerte.«

»I aften rullede jeg nogle af hans pins på hans konto, og jeg lagde mærke til dette ... Han følger nu 146 mennesker.« står der. Foto: @Shanahdodge på Instagram.
»I aften rullede jeg nogle af hans pins på hans konto, og jeg lagde mærke til dette ... Han følger nu 146 mennesker.« står der. Foto: @Shanahdodge på Instagram.
Vis mere

At antallet af fulgte profiler pludselig er steget med en, behøver dog ikke at være et tegn på, at den efterlyste Laundrie har været online.

Shaynah Dodge lufter selv teorien om, at en profil på Pinterest kan ændret sine indstillinger fra privat, og det er derfor, antallet pludselig er steget.

Det er endnu ikke bekræftet, at profilen tilhører Brian Laundrie, men profilen deler album med profiler, der tilhører Laundries mor, Roberta, og den nu afdøde Gabby Petitos.

Eftersøgningen er lige nu koncentreret omkring naturreservatet Carlton Reserve i Florida.