En brutal og voldsom video bliver i øjeblikket delt på sociale medier, hvor op mod 12 piger piner, ydmyger og tæver en jævnaldrende pige.

Og sådan foregik mareridtet ellers i timevis, mens den forurettede, en 13-årig pige, lå hjælpeløs på et offentligt sted i den nordtyske by Heide i Slesvig-Holsten 21. februar.

Det skriver det tyske medie SHZ ifølge JydskeVestkysten.

Ifølge medierne blev den 13-årig pige offer for en kriminel pigebande i alderen 14-17 år.

I timevis blev pigen udsat for gentagne slag i ansigtet. Pigebanden puttede tyggegummi i hendes hår, hældte cola ud over hende og spyttede på hende.

Undervejs slukkede de også en cigaret på den 13-åriges hud – alt imens hun liggende på jorden græd. Overfaldet blev filmet på en mobiltelefon og deles i øjeblikket på blandt andet sociale medier, lyder det ifølge medierne.

Først da en mandlig fodgænger, timer senere, opdagede rædslerne, blev hun bragt i sikkerhed af ham.

Pigens mor udtaler til SHZ, at datteren stadig modtager lægehjælp på et sygehus efter mareridtet.

En talsperson for politiet i Heide siger til SHZ, at man har en fornemmelse af, hvem gerningsmændene er.

»Vi har fundet frem til nogle af de mistænkte. Aktuelt bliver de pågældende fortsat forhørt,« siger Astrid Heidorn, talsperson for politiet, til SHZ.

Det kan være strafbart at dele videoer af overfald, og dansk politi har tidligere opfordret til at slette materialet, hvis man modtager det.

Heide ligger i den sydlige del af Slesvig-Holsten, der er den region i Tyskland, som er nærmest Danmark. Byen har tidligere haft problemer med vold blandt unge, hvorfor man før har indført en visitationszone i den centrale del af byen.