En 70-årig dansk kvinde har mistet livet i Fuengirola på Costa del Sol i den sydlige del af Spanien, og ifølge de lokale medier er der tydelige tegn på, at hun har været udsat for vold. Hendes danske eks-mand er anholdt.

Det skrver en række spanske medier, bl.a. avisen El País.

Ifølge El País mistede kvinden livet på grund af et fald ned ad en trappe i fredag eftermiddag ved 16-tiden, men politiet har mistænke om, at hun ikke er faldet i døden ved et tilfælde. Da de fandt liget for foden af trappen kvindens hjem, var der tydelige kvæstelser efter vold.

Ved du noget, eller har du billeder, så tip BT på 1929@bt.dk

Offerets danske eks-mand, som ligeledes er 70 år gammel, er anholdt i sagen. Ifølge lokalavisen Sur mistænker politiet, at han kan stå bag den 70-åriges død, idet parret blev separeret for lidt over et år siden.

Politiet understreger dog overfor Sur, at de på nuværende tidspunkt ikke kan bevise, at der har været tale om hustruvold.

Børneopsparing

Den afdøde danske kvinde boede til leje i et område, som er populært blandt danskere i det centrale Fuengirola. Avisen Sur har alt med flere naboer, som alle er danske.

»Hun forlod knap nok sit hus, med mindre det var for at købe mad og drikkevarer eller smide glasflasker i genbrugscontaineren,« fortæller en kvindelig nabo, som ønsker at være anonym, til Sur.

Hun troede først, der var tale om en ulykke og er noget rystet over, at der kan være tale om vold eller ligefrem mord.

En anden nabo fortæller, at den afdøde havde glat, lyst hår og bar briller. Hun bekræfter overfor lokalavisen Sur, at den 70-årige kvinde holdt sig mest for sig selv.

Politiet efterforsker sagen og har ikke flere oplysninger i sagen, idet de afventer resultatet af retsteknikernes obduktion af liget.

BT har været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, der fortæller, at den danske ambassade i Spanien netop nu undersøger, om en dansker er fundet død i Spanien.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.