Ifølge Diario de Mallorca blev der søndag aften skudt mod en café på ferieøen Mallorca.
Ifølge Diario de Mallorca blev der søndag aften skudt mod en café på ferieøen Mallorca. Foto: JAIME REINA

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

En mand har søndag løsnet skud på mod mennesker, der sad på en terrasse på en café i byen Peguera på den populære ferieø Mallorca.

Det skriver det lokale spanske medie Diario de Mallorca.

Ifølge mediet er de fire personer ikke alvorligt sårede og er blevet behandlet, og gerningsmanden er siden blevet anholdt af politiet, lyder det.

Skyderiet skete ifølge Diario de Mallorca omkring klokken 17.30 lokal tid, efter gerningsmanden havde været i et skænderi med en anden person på stedet. Under skænderiet havde gerningsmanden angiveligt trukket en kniv, men var efterfølgende gået - for dog senere at vende tilbage med et skydevåben.

Manden var begyndt at skyde og ramte altså angiveligt fire personer, der sad på cafeens terrasse, før han flygtede fra stedet igen. Det lykkedes dog det lokale politi at fange manden kort tid efter.

Ifølge Diario de Mallorca er gerningsmanden af spansk nationalitet og var for nylig flyttet til Mallorca. Han har angiveligt flere voldelige episoder bag sig.

BT har søndag aften været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, som på nuværende tidspunkt ikke har nogle oplysninger i sagen.

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.