Her ses dykkere med en pose fundet i den østrigske flod Traunsee d. 4. januar 2016. Dagen forinden havde politiet fundet en kuffert med ligdele fra en ældre kvinde. Lige siden det fund, har politiet gennemsøgt søen, der er Østrigs næststørste.
Her ses dykkere med en pose fundet i den østrigske flod Traunsee d. 4. januar 2016. Dagen forinden havde politiet fundet en kuffert med ligdele fra en ældre kvinde. Lige siden det fund, har politiet gennemsøgt søen, der er Østrigs næststørste. Foto: THOMAS LEITNER

Det var en morbid oplevelse, der ventede politiets dykkere, da de mandag skulle hive et lig op fra en den østrigske sø Traunsee, der er Østrigs næststørste sø. På bunden lå en ældre mand med to sække spændt fast med reb – et til hvert håndled. I en af sækkene var en betonklods, hvori hovedet af hans kone var indstøbt. Parret kommer fra Tyskland.

Det skriver The Guardian.

Her ses en politibil foran den østrigske sø Traunsee, hvor to kufferter med ligdele fra en 71-årig kvinde blev fundet d. 3. januar. Kvindens hoved var ikke blandt ligdelene, men det fandt man senere indstøbt i en betonklods, der var fæstnet til hendes mands håndled. Manden fandt man i søen på 4,5 meters dybde, og politiet formoder, at han har dræbt både sin kone og sig selv.

Dagen forinden havde politiet fundet to kufferter, der indeholdt ligdelene af den samme kvinde i alderen. Politiet gik derefter igang med at gennemsøge søen, og her fandt de så kvindens mand druknet med en betonklods om håndleddet.

Retsmedicinerne har beskrevet forløbet således:
Den 72-årige mand kvalte og halshuggede sin 71-årige kone. Derefter tog han hendes hoved og støbte det ind i en betonklods, hvorefter han brugte betonklodsen som vægt, da han efterfølgende druknede sig selv i den østrigske sø. Retsmedicinerne vurderer, at manden slog sin kone ihjel i tidsrummet mellem d. 25. december og 1. januar. Der er intet tegn på, at der har været en tredjepart involveret, og derfor formoder man, at den 72-årige mand har gjort det hele selv.

epaselect AUSTRIA CRIME POLICE

Kvindens hoved blev fundet i en betonklods, der var fæstnet til den ene af mandens håndled. Om det andet håndled havde manden fastspændt en pose, hvori der var sten og personlige ejendele. Manden blev fundet på 4,5 meters dybde.

Østrigsk politi bærer på en pose, der blev fundet af dykkere den 3. januar 2016. I posen lå ligdele fra en 71-årig kvinde. Dagen efter fandt man kvindens mand i søen med en betonklods om håndleddet. Faststøbt i betonklodsen var hovedet på kvinden.

Forinden bjergningen af mandens lig havde politiet fundet de resterende ligdele af konen i to kufferter, der flød rundt i søen tæt på byen Gmunden. Parret kom eftersigende fra tyskland og boede i en by tæt på Frankfurt. Parret er dog ikke yderligere identificeret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.