En mand nåede at skyde og dræbe tre personer og såre tre betjente langs en vejstrækning i Pennsylvania, før han blev skudt af politiet.

USA: En række skyderier langs en vejstrækning i et landdistrikt i Pennsylvania fredag morgen lokal tid har efterladt fire mennesker døde og tre betjente sårede, oplyser WJAC TV.

Ifølge myndighederne er de døde en kvinde og tre mænd, heriblandt gerningsmanden selv.

Skyderiet foregik på en strækning over flere kilometer, og ofrene blev skudt på forskellige steder.

Kvinden blev skudt og dræbt i en kirke. Nyhedsbureauet AP oplyser ifølge WJAC TV, at det skete, da hun var ved at pynte op til en børnejulefest. Hun mistede livet, da gerningsmanden affyrede skud gennem vinduerne til kirken.

Familiemedlemmer til et af de mandlige ofre har ifølge WJAC TV fortalt 6 News, at manden befandt sig i sin indkørsel, da han blev dræbt.

Politiet oplyser, at man omkring klokken 9 modtog en anmeldelse om, at der var blevet affyret skud. Da betjentene kom frem til området, så de en bevæbnet mand i en lastbil, som skød mod de patruljevogne, han passerede.

Manden kørte derefter direkte ind i en af patruljevognene, og da han steg ud af lastbilen begyndte han at skyde mod betjentene, som sad i bilen.

De andre betjente svarede igen og skød og dræbte manden.

Alle tre sårede betjente var iført skudsikre veste og er uden for livsfare.

På et pressemøde fortalte efterforskerne ifølge WJAC TV, at de er ved at undersøge, om manden havde nogle relationer til sine tre ofre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.