En mand er blevet anholdt, efter han angiveligt forgreb sig på en pony foran både børn og voksne i en zoologisk have i Berlin.

Episoden fandt sted ved 15-tiden den 3. november i Goelitzer Park i området Kinderbauernhof (Børnenes Farm), skriver lokalmediet Berliner Morgenpost.

Til avisen fortæller en mor, at hendes søn var i haven med sin babysitter, da episoden fandt sted.

»De var vidner til, hvordan manden forulempede ponyen seksuelt,« siger kvinden, der ikke vil udtale sig yderligere, da episoden er for traumatiserende.

Babysitteren tog et billede af manden og viste det til zoo-personalet, som omgående kontaktede politiet. Da det gik op for ham, at han var blevet opdaget, forsøgte han at stikke af, men parkens vagter tilbageholdt ham, indtil politiet ankom.

Den 23-årige syriske mand, hvis navn ikke er kommet frem, bliver ifølge Berliner Morgenpost sigtet for offentlig uorden gennem seksuelle handlinger. Strafferammen her er bøde op til tre års fængsel.

»Hele året sker der kun positive ting her. Det er trist, at vi nu skal sættes i forbindelse med sådan noget,« siger en medarbejder til avisen.