Foto: Facebook

En lille dreng tilbragte tre lange, tragiske dage alene med liget af sin døde mor, inden de to blev fundet.

Det fortæller engelske Daily Mail.

31-årige Anneka Sharratt blev fundet død i sin lejlighed i Plymouth i det sydvestlige England mandag, men politiet mener, at hun er død allerede om fredagen.

Det er endnu uvist, hvad den 31-årige mor døde af, men Devon og Cornwall Police betragter ikke dødsfaldet som mistænkeligt.

Siden fundet af afdøde Anneka Sherratt har hendes venner oprettet en fundraising-side. Pengene går til hendes efterladte søn, Martyn, og til at dække udgifterne, når hun skal begraves. Emma Louise Fowler, som har oprettet Go Fund Me-siden beskriver Anneka Sherratt som en 'meget betænksom og venlig' person, der vil blive savnet af rigtig mange.

På fundraising-hjemmesiden skriver hendes pårørende, at hendes død efterlader hendes tre-årige søn tilbage'. Han måtte ifølge hjemmesiden 'klare sig selv' i  tre dage.

På en Facebook-side har flere af den lille families pårørende ifølge avisen givet udtryk for deres sorg over tabet.

'Anneka, du betød noget helt særlig for mig, og jeg elskede dig højere, end ord kan beskrive. Jeg vil aldrig glemme dig, og jeg vil altid tænke på dig og savne dig,' skriver David Elford

'Min bedste ven igennem fire år. Jeg kommer til at savne hende så meget. Vi var nærmest uadskillige. Elsker dig så højt, søde,' skriver Louise Stedham.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.