Den amerikanske familiefar Jesse Newton fik sig en klam vækning, da hans fireårige søn kravlede op til ham i sengen en sen nattetime.

Han lugtede nemlig fælt af hundelort. Til farens store skræk var det ikke kun drengen, der havde den grumme stank på sig.

Hele stuen var nemlig smurt ind i hundelort, idet hunden Evie ikke var blevet luftet, som den plejede om aftenen, inden familien var gået i seng. Og med en robotstøvsuger indstillet til at begynde at støvsuge om natten, havde støvsugeren formået at gøre ondt værre.

Med sine roterende bevægelser og selvkørende funktion havde robotstøvsugeren forvandlet hele dagligstuen til en svinesti, da den kørte over den lunkne hundelort og tværede den ud i alle kroge af familiens stue.

'På et tidspunkt mellem midnat og 01:30 natten havde vores hund skidt på gulvtæppet. Hvordan kan jeg vide det? Fordi robotstøvsugeren er programmeret til at køre i tiden 01:30 hver aften. Den kørte over ekskrementerne, og så var katastrofen en kendsgerning,' skriver Jesse Newton på sit Facebook-opslag.

Opslaget er blevet delt massivt på det sociale medier, siden Jesse Newton lagde det ud i august 2016. Flere skriver, at de har prøvet akkurat det samme. I opslaget deler han med en humoristisk tone, hvordan støvsugeren har spredt hundens afføring ud i alle hjørner af stuen. På et billede har han tegnet, viser han, hvordan robotstøvsugeren har været i alle afkroge af dagligstuen.

'Find noget køkkenrulle og brug tre eller fire ruller på at fjerne lort fra gulvet. Bagefter kan du bruge en klorspray til revnerne, hvor du allerede har tørret op. Bagefter det skal du bruge en moppe til det sidste syv meter lange lortespor,' skriver han blandt andet i opslaget.

Opslaget er delt over 350.000 gange og får stadig kommentarer dagligt fra folk, der har oplevet ligende lortesituationer.