Fri mad og drikke kan være tiltalende, når man pakker kufferten og tager turen sydpå.

All-inclusive bølgen hersker, og den skulle et engelsk par da også være med på, da de skulle besøge den græske ø Rhodos. De indkvarterede sig på et luksusresort, fik det obligatoriske all-inclusive armbånd og drog derefter ind til Rhodos by for at spise.

De satte sig på en restaurant og spiste, men da de var færdige med måltidet rejste de sig for at gå. Det fik en tjener til bede om betaling, og så viste det engelske par glædeligt deres armbånd frem. De troede, at deres all-inclusive gjaldt for HELE øen. Det fortæller ejeren af restauranten til det græske medie Dimokratiki.

Det kunne umiddelbart lyde som en dårlig undskyldning, men turisterne holdt fast i, at de troede deres armbånd gav dem fri mad og drikke på samtlige restauranter og beværtninger på den græske ø. Ejeren måtte desværre fortælle parret, at det altså kun gav gratis mad og drikke på deres hotel, så de gik i sidste ende med til at betale.

Til det græske medie fortæller restaurantejeren også, at det faktisk ikke er første gang, at han oplever turister have den mærkværdige forestilling om all-inclusive. Sidste år måtte han nemlig tage den samme diskussion med nogle turister, der også troede, at de kunne vise deres all-inclusive armbånd fra hotellet som betaling for en stor middag.