Foto: IRIS

En 35-årig amerikanske lærerinde fra Florida er blevet anklaget for at have haft sex med sit barns 14-årige ven op mod 25 gange.

Det skriver Orlando Sentinel.

Politiet oplyser til det amerikanske medie, at drengen har bekræftet det seksuelle forhold til lærerinden. Han har samtidig oplyst til myndighederne, at udskejelserne blandt andet har foregået på bagsædet af en bil, på en tankstation og på lærerindens datters værelse.

Orlando Sentinel er kommet i besiddelse af sagens retsdokumenter, som indikerer, at læreringen er blevet arresteret, efter den 14-årige drengs forældre fandt kondomer og 'upassende' Instagram-beskeder, som kvinden og drengen havde udvekslet.

Modelfoto

Kvinden har op til sin arrestation arbejdet som stedfortrædende sundhedslærer på St. Cloud Middle School i Florida. Efter sagen er kommet skolen for øre, har ledelsen valgt at fyre den 35-årige kvinde, der havde været ansat i tre år.

Parret begyndte angiveligt at skrive sammen på Instagram tilbage i oktober.

Ifølge Orlando Sentinel har drengen blandt andet skrevet til lærerinden: 'Jeg vil ikke have dig som mor, jeg vil have dig'.

Andre læser også: Nytårskur uden pensionisten: Nu må dronning Margrethe klare sig selv

Politiet oplyser til det amerikanske medie, at lærerinden har fortalt dem, at den 14-årige dreng var som en adopteret søn for hende. I samme ombæring har den 35-årige kvinde nægtet at stå til rådighed for en DNA-test, efter politiet angiveligt fandt et tæppe med 'kropsvæsker' i hendes bil.

Orlando Sentinel skriver, at drengen begyndte at græde, da hans forældre konfronterede ham med forholdet. Han fortalte samtidig sine forældre, at han ikke ville ødelægge lærerindens liv, lyder det i en erklæring.

sexafhængighed...

Politiet har sigtet lærerinden for ti forhold, der alle omhandler seksuel omgang med mindreårige.

Den 35-årige kvindes mor har ifølge mediet WKMG forsvaret sin datter efter sigtelsen:

»Ved I hvad, hun er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Lad være med at få det til at se anderledes ud. Hun er en god og dejlig person,« siger moderen ifølge WKMG.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.