Efter 30-årige Jeremy Forrest stak af med en skoleelev, har konen fået nok. Hun vil skilles

Den 30-årige matematiklærer Jeremy Forrest, der i otte dage levede på flugt med sin 15-årige elev Megan Stammers, er ulykkelig over, at han er skilt fra sin unge elskede. Og nu har også hans hustru Emily Forrest givet op. Ifølge britiske medier blev de to gift for 17 måneder siden - men forholdet skal angiveligt have været lidt af en rutschetur. En kilde udtaler til avisen The Sun, at den 30-årige kvinde har svoret, at Jeremy Forrest aldrig nogensinde skal sætte en fod i deres fælles hus igen. Hun har pakket hans ting, og nu vil hun skilles.Brutal afslutning

Den detroniserede ægtemand, som i dag bliver fremstillet i retten i Bordeaux med henblik på udlevering, beskriver sin otte dage lange flugt med den 15 år yngre elev som et eventyr. Det fortæller hans franske advokat Daniel Lallane, efter at have besøgt ham i fængslet.

- Han fortalte, at han var meget skuffet over, at hans eventyr fik så brutal en afslutning. Han prøver at holde modet oppe, og han betragtede aldrig deres rejse som en flugt, fortæller Lallane til The Daily Mirror. Det var hans plan, at de to skulle finde et arbejde og en lejlighed i Frankrig, og at de i hvert fald ville blive der til næste forår. Han blev anholdt i Bordeaux på vej til en jobsamtale.

Ifølge Daniel Lallane er Jeremy Forrest bare en mand, der er dybt forelsket.

- Jeg er overbevist om, at Jeremy Forrest ikke er pervers. Det her er historien om kærlighed og passion. I hans hoved har han ikke gjort noget andet galt end at forelske sig i en 15-årig. Mr Forrest er meget ked af, at hans kærlighedshistorie er stoppet så brat, siger Lallane til Daily Mail.

Jeremy Forrest sidder fængslet i det højt sikrede Gradignan fængsel i Bordeaux, mens han venter på at blive udleveret til England. 

Tættere på sin elskede

Han vil ikke modsætte sig at blive udleveret, da han på den måde kan komme tættere på sin elskede. Hvilket altså er den 15-årige - og ikke kvinden, som han sagde ja til for 17 måneder siden.

- Vi har diskuteret, hvordan han vil have det med, at komme tilbage til England, og han vil ikke modsætte sig det, siger hans advokat til Daily Mirror.

Politiet er netop nu ved at undersøge samtaler på mail og Twitter mellem de to for at undersøge det forhold, der angiveligt har stået på siden Megan Stammers var 14 år.

Ville ikke skabe problemer

Megan Stammers landede lørdag eftermiddag i Gatwick lufthavenen i London, hvor hun kort efter talte i telefon med sin stedfar. Hun fortalte, at de ikke var hendes mening at skabe problemer.

- Megan fortalte, at hun har det fint, og at hun vil fortælle ham alt om det, når de så hinanden igen. Hun var glad og virkede som sit sædvanlige jeg. Alle er bare så glade for, at hun er sikkert hjemme igen, fortæller hendes bedstefar Martin Stammers til Sunday Mirror.

Matematiklæreren Jeremy Forrest er ikke sigtet for sit forhold til Megan Stammers i Frankrig, hvor den seksuelle lavalder er 15 år. Derimod kan han i England risikere dom for at have bortført Megan Stammer og for at have haft et forhold til en mindreårig. Bliver han kendt skyldig, kan det udløse fem til ti års fængsel.

- Jeg har ikke gjort hende fortræd. Jeg elsker hende. Jeg har ikke gjort noget galt, udover at blive forelsket, siger han ifølge sin advokat.