Det er et sexet emne, og det bliver diskuteret gang på gang. Hvad synes kvinder er den perfekte penisstørrelse, og er der forskel på, om partneren er et engangsknald eller en fast partner?

I den seneste af de utallige undersøgelser af kvinders ønske til størrelsen på mænds kønsorgan har forskere brugt 3D-modeller af penisser.

Helt præcist har forskerne fra University of California og University of New Mexico brugt 33 penismodeller i forskellige størrelser, som 75 udvalgte kvinder kunne tage og føle på, skriver Daily Mail.

Idéen med penisser i 3D var, at det skulle gøre det nemmere for kvinderne at huske og vide, hvad størrelsen reelt er sammenlignet med de billeder i 2D, som oftest bliver brugt i undersøgelserne.

Læs også:

Læs også:

Og kvinderne konkluderede, at samlet set betyder størrelsen mest, når der er tale om et engangsknald, skriver Daily Mail.

Ved engangsknald var kvindernes foretrukne penisstørrelse 16,30 cm i længden og 12,70 cm i omkredsen.

Det er en smule større end de gennemsnitlige mål for en penis, som er 13,12 cm i længden og 11,66 cm i omkreds, ifølge videnskab.dk.

Læs også:

De kvinder (og mænd) kan dog glæde sig over, at danske mænds nedre dele er over verdensgennemsnittet og rejser sig til 14,90 cm i gennemsnit, ifølge Illustreret Videnskab.

Når det kom til lange, faste forhold var størrelsen af mændenes vedhæng knap så vigtig. Og ønskerne om størrelsen var også tættere på gennemsnittet. Her var kvindernes foretrukne størrelse 16 cm i længden og 12,20 cm i omkreds.

Læs også:

Læs også:

I den amerikanske undersøgelse blev kvinderne også sat til at gennemføre en test, hvor de skulle huske størrelsen på de penisser, de havde valgt.

Ud fra det kunne forskerne konkludere, at kvinderne langt oftere var bedre til at huske omkredsen end længden af penisser.

Det skyldes, at kvinderne måske tænker mere på omkredsen end længden af mandens vedhæng, ifølge forskerne.