Her ses et stil-billede fra en overvågningsvideo, hvor kvinden bliver overmandet, og efterfølgende anholdt.
Her ses et stil-billede fra en overvågningsvideo, hvor kvinden bliver overmandet, og efterfølgende anholdt. Foto: Reuters TV

Russiske betjente arrestede mandag formiddag en kvinde ved en metrostation i Moskva, efter hun gik hev et barnehoved op af sin håndtaske og råbte højlydt, at hun var terrorist og ville sprænge sig selv i luften. Hun sættes nu i forbindelse med en ildspåsættelse i en lejlighed i byen.

Ifølge øjenvidner trak kvinden, som var iført et sort tørklæde, hovedet fra et 3-4-årigt barn op af sin håndtaske, da en betjent ved Oktyabrskoye Pole-metrostation anmodede hende om, at vise ham sine identifikationspapirer.

Det skriver ABC News.

Herefter skreg hun, at hun var en terrorist, og at hun ville sprænge sig selv i luften.

Der blev imidlertid ikke fundet nogen sprængstoffer på hende eller på metrostationen, da en bombeenhed senere undersøgte omgivelserne.

Moskvas efterretningskomité oplyser, at de regner hende for at være en psykisk syg person, og at hun derfor har gennemgået en psykiatrisk evaluering, siden hun blev anholdt.

Den 39-årige kvinde arbejdede som barnepige for det myrdede barns forældre, og har med alt sandsynlighed slået barnet ihjel hjemme i familiens lejlighed, hvorefter hun har sat ild til boligen.

Brandmænd fandt resterne af en hovedløs barnekrop, da de fik slukket branden, og hun sættes derfor i forbindelse med branden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.