En 33-årig japansk kvinde er frosset ihjel, efter hun blev holdt indespærret af sine forældre i lille rum.

En ganske uhyggelig sag, har udspillet sig i den japanske by Osaka, der ligger 400 kilometer vest for Tokyo.

Liget af 33-årige Airi Kakimotos blev fundet, efter hun var frosset ihjel i et lille rum, hvor hun blev holdt indespærret i 15 år af sine forældre, skriver Reuters.

19 kilo og 145 centimeter målte liget af den 33-årige kvinde, der var ekstremt underernæret, da hun blev fundet. Hendes forældre har indrømmet, at de i 15 år holdt deres datter indespærret i et rum på kun tre kvadratmeter, hvor der var installeret videokameraer, så forældrene kunne holde øje med hende.

Forældrene har forklaret politiet, at de kun en gang om dagen gav deres datter mad. I samme ombæring fortalte de politiet, at deres datter var syg, og derfor måtte de holde hende inde.

'Vores datter blev psykisk syg fra hun var 16 eller 17 år gammel, og så blev hun meget voldelig, derfor holdt vi hende inde i rummet,' citerer politiet forældrene for at have sagt.

Forældrene fandt deres datter død den 18. december, men rapporterede først dødsfaldet fem dage senere. Til politiet forklarede de, at de gerne ville være sammen med deres datter. Forældrene, Yasukata Kakimoto og Yukari Kakimoto, er blevet arresteret for ulovlig bortskaffelse af lig.

Desuden var der installeret 10 kameraer og et hegn på to meter omkring deres hus.

I Japan er det ganske ilde set at lide af mentale sygdomme, og det kan kaste skam over en familie. Derfor bliver psykisk sygdomme ofte holdt hemmelige for offentligheden.