Jen Mellor blev så træt af sin mands nedsættende kommentarer, at hun droppede ham og tabte sig 60 kilo - og så fandt hun en ny kæreste.

Forestil dig, at du bliver kaldt en fed ko af den person, der burde støtte dig og være der for dig, når det virkelig gjaldt.

Det oplevede 35-årige Jen Mellor fra Huthwaite lidt uden for Nottinghamshire i England, da hun vejede 140 kilo.

Hendes mand, Andy Mellor, var angiveligt så utilfreds med hendes krop og vægt, at han følte, at han skulle komme med nedværdigende kommentarer, skriver Daily Mirror.

Onde kommentarer som ‘vær sikker på, at du kan få uret rundt om dit fede håndled, så du ikke ødelægger det’ og kommentarer om, at Jen skulle sove på sofaen, så Andy havde mere plads i sengen var blot nogle af de ting, Jen angiveligt måtte lægge øre til.

Det gjorde ikke just den 35-årige kvindes selvtillid bedre, så hun endte med at trøstespise for at få det bedre.

»Andy plejede at få mig til at føle mig flov over min vægt. Men jo mere han trak mig ned, desto mere begyndte jeg at søge trøst ved mad,« siger Jen Mellor til Daily Mirror.

Derfor blev det hele en glidebane, der endte med at vægten viste tallet 140, når hun stod på den. Det var dog først, da Andy angiveligt kalde Jen for en fed ko, at hun fik nok af overvægten - og Andy.

Hun smed ham ud og gik i krig med at omlægge kosten. Kagecremen blev udskiftet med fedtfri yoghurt og frugt, og det resulterede i et vægttab på imponerende 60 kilo.

Og som en ekstra bonus mødte hun senere sin nuværende kæreste Stuart Eggleshaw til et arrangement om vægttab, ifølge Daily Mirror.

»Stuart får mig til at føle mig som en million, og han har støttet mig hele vejen i min rejse for at tabe mig,« siger Jen Mellor til Daily Mirror.

Han havde selv været igennem et forløb, hvor han tabte sig over 140 kilo, så han vidste præcis, hvad hun gik igennem, fortæller Jen.

Eksmanden Andy Mellor nægter dog, at årsagen til skilsmissen var grove kommentarer om Jens krop og vægt. Han hævder i stedet, at Jen var utro, og at det var grunden til, at ægteskabet gik i stykker.

Det passer dog ikke, ifølge Jen, som aldrig har været gladere, end hun er i øjeblikket.