Den legendariske skuespillerinde var en mester i at iscenesætte sig selv. Derfor kom hun også 15 for sent til sin egen begravelse i nat dansk tid.

Elizabeth Taylor blev stedt til hvile i nat dansk tid i Forest Lawn Memorial Park ved Hollywood.

Den private ceremoni begyndte 15 minutter for sent - det havde megastjernen nemlig givet klare instrukser om, siger et familiemedlem til New York Daily News.

Se billederne: Her mindes de Elizabeth Taylor

Se billederne: Sådan husker vi Elizabeth Taylor

- Hun ønskede endda at komme for sent til sin egen begravelse, lød den overraskende melding. 
 
Elizabeth Taylor blev begravet på det samme store mausoleum i flere etager, som hendes kære ven Michael Jackson. Hendes lukkede kiste var draperet med et tæppe af gardenia, violer og liljer. Også filmstjernerne Clark Gable og Jean Harlow er stedt til hvile i det store mausolæum.Den jødiske gudstjeneste blev forrettet af rabiner Jerri Cutler og varede omkring en time. Undervejs reciterede skuespilleren Colin Farell et digt. Elizabeth Taylor konverterede i 50'erne til jødedommen og to af hendes syv ægtemænd var jøder.Ifølge den jødiske tro skal en afdød begraves hurtigst muligt og helst inden 24 timer. En større mindegudstjeneste forventes inden for de næste to uger, ifølge den 78-årige skuespillerinde Debbie Reynolds, der i 1950'erne havde en bitter strid med Taylor, som snuppede hendes mand Eddie Fisher.

De to skuespillere lagde dog striden på hylden og blev dog gode veninder igen.