Voldtægtsmanden er en 31-årig asylansøger fra Ghana.
Voldtægtsmanden er en 31-årig asylansøger fra Ghana. Foto: CEN

En asylansøger fra Ghana, som er anklaget for at have voldtaget en tysk kvinde ved et telt, mens hendes kæreste var tvunget til at se på, modtog få dage forinden et brev om, at han ville blive sendt ud af Tyskland.

Manden så det unge par campe i et naturreservat nord for Bonn i det vestlige Tyskland. Han tvang sig angiveligt adgang til parrets telt og truede dem med en machete-lignende kniv til at udlevere deres værdigenstande, skriver The Sun.

’Bagefter bad han den 23-årige kvinde om at komme ud, hvor han voldtog hende,’ står der i politirapporten.

Politi

Den mistænkte asylansøger blev arresteret sidste lørdag i Siegburg i det vestlige Tyskland, efter en person på gaden genkendte ham fra en tegning.

Nu er det kommet frem, at den 31-årige asylansøger, hvis navn ikke er offentliggjort på grund af streng, tysk privatlivslovgivning, fik et brev fra de tyske myndigheder blot ti dage før, han voldtog den unge kvinde. I brevet stod der, at han stod over for en udvisning, fordi hans ansøgning om asyl var blevet afvist.

49547797.jpg

Ifølge The Sun var han kommet til Tyskland fra Italien i februar. Derfor skulle han sendes tilbage til Italien, da det var her, han første gang bevægede sig ind i Schengen-zonen i Europa.

Han ankom til Italien den 24. januar, og hans asylansøgning i landet blev allerede afvist af de italienske myndigheder den 7. februar. Han flygtede derfor fra sin deportering og drog mod Tyskland.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.