En kvinde fra staten Montana, USA, er blevet overfaldet af to pitbulls, mens hun arbejdede i haven.

Resultat: Den 65-årige Melissa Barnes er nu hjernedød og bliver kun holdt i live for at kunne give sine organer væk, mens lægerne tester hende for hundegalskab. Det skriver nypost.

En lejer i bygningen, Wayne Bartlett, ejede pitbullene og den hund af blandet pitbullrace, der på tragisk vis overfaldt kvinden. Men ifølge ham var de veltrænede og havde aldrig vist agressioner før.

Hundene blev dog aflivet i løbet af weekenden, og de bliver også testet for hundegalskab, for ingen af hundene var vaccineret.

Ejeren Bartlett var ikke selv hjemme da overfaldet foregik, men han kunne fortælle, at hans niece og hendes veninde var gået ud for at tale med Barnes, bare minutter før overfaldet skete.

»Jeg kender Melissa, for jeg har været hendes lejer i seks år,« fortalte Bartlett til tv-stationen KRTV.

»Hun er sød og arbejder meget hårdt. Hun arbejder dag og nat, og hun har altid været vældig rar ved mig. Min hund Bain har boet her ligeså længe, og vi har aldrig haft nogle problemer. Hundene har ikke vist agressioner mod hende eller nogen anden.«

Sheriffen i Gallatin County, Brain Gootkin, siger, at efterforskningen stadig er igang, og det er endnu ikke klart, om Bartlett får en sag på halsen.