»I mine 40 år hos politiet har jeg aldrig set noget som det. Jeg håber, jeg aldrig kommer til at se noget som det igen.«

Sådan lød det fredag fra sherif James Agnew fra politiet i Goochland County i delstaten Virginia, efter det torsdag var lykkedes at finde den amerikanske kvinde Bethany Lynn Stephens, der havde været forsvundet i to dage, efter hun havde gået en tur med sine to hunde.

Da hun blev fundet, lå hun maltrakteret og død i et skovområde. De to hunde menes at have stået bag det blodige angreb.

Det skriver det lokale medie WTVR.

Det var faderen til den unge kvinde på 22 år, der ringede til politiet, efter han ikke kunne komme i kontakt med sin datter. Han tog derefter selv ud for at lede efter hende i det område, hvor hun plejede at lufte sine to hunde af pitbull-racen. Det lykkedes ham til sidst at få øje på hundene, som stod rundt om datteren, der lå livløs på jorden. Til at begynde med troede faderen, at hundene 'beskyttede' datteren, som han troede var kommet til skade.

Efter han fik tilkaldt hjælp, kunne ambulanceredderne dog hurtigt fastslå, at kvinden var død.

»Det lader til, at det var et voldsomt angreb udført af offerets hunde, mens offeret gik en tur med dem,« siger sherif James Agew til WTVR og fortsætter:

»Offeret havde afværge-skader på sine hænder og arme fra at prøve at holde hundene væk fra sig, hvilket indikerer, at hun var i live, da hun blev angrebet.«

De indledede undersøgelser fra retsmedicineren tyder på, at kvinden fik påført alvorlige skader til sit ansigt og sin hals, før hun mistede bevidstheden og faldt til jorden, hvor hundene angiveligt 'maltrakterede hende til døde'.

Ifølge sheriffen er de to hunde 'store, stærke og kraftfulde'. Begge vejede omkring 66 kilo, ligesom kvinden selv. Det tog derfor betjentene mellem 60 og 90 minutter at indfange dem.

Til de lokaler medier fortæller flere af Bethany Lynn Stephens' venner dog, at de har svært at tro på, at de to hunde, som Bethany har haft, siden de var hvalpe, kunne have angrebet hende på den måde.

Sagen er endnu ved at blive efterforsket, men ifølge sheriffen er der intet, der tyder på, at den unge kvinde blev kvalt eller dræbt på anden måde.