Den kendte komiker, tv-vært og skuespiller Kathy Griffin er blevet fyret for det værtsjob, hun har på CNN i forbindelse med den traditionelle nytårsfejring. Det sker, efter en video, der viser Griffin med et afskåret, blodigt hoved, der minder Donald Trumps, er kommet ud.

Gennem 10 år har Kathy Griffin været vært på den traditionelle nytårsfejring på Times Square i New York sammen med CNN-værten Anderson Cooper. Men det skal 56-årige Griffin altså ikke mere.

Gennem dagen har adskillige personer tæt på den amerikanske præsident været ude og fordømme billedet af Griffin med det afhuggede Trump-hoved. Kellyanne Conway, Donald Trump junior og flere andre har bedt CNN om at tage afstand fra billedet og fyre Griffin.

Nedenfor ses Kathy Griffin:

Komikeren Kathy Griffin er blevet fyret af CNN.
Komikeren Kathy Griffin er blevet fyret af CNN. Foto: ROBYN BECK
Vis mere

Og Donald Trump har også reageret på det ved at kommentere sagen på Twitter.

Her skrev præsidenten blandt andet, at Kathy Griffin 'burde skamme sig', hvorefter han fortalte, at det ikke var sjovt for familien:

'Mine børn, særligt min 11-årige dreng, Baron, har det svært med det,' skrev Trump, der kaldte billedet og handlingen for 'sygt'.

CNN har ganske kort beskrevet, at tv-kanalen har fyret Kathy Griffin. Også medværten på nytårsshowet, Anderson Cooper, har været ude og tage afstand fra komikeren og det afhuggede hoved.

'Jeg vil gerne slå fast, at jeg er forfærdet over den fotosession, som Kathy Griffin tog del i. Det er modbydeligt.'

Kathy Griffin har selv været ude og undskylde handlingen. Hun konstaterede, at hun 'var gået for langt'.