Da Mark Kowalczyks en dag åbnede for dating-app'en Tinder, fik han sig noget af en overraskelse. En af pigernes billeder skilte sig nemlig ud.

Én bruger vakte hurtigt 19-årige Mark Kowalczyks interesse. Og hendes billeder fik ham til at kigge en ekstra gang, fortæller han til BuzzFeed.

Den unge mand, der læser på West Virginia University, havde aldrig mødt den jævnaldrende Jenna før, selvom de læser på samme universitet.

Der var alligevel noget ved hendes billede, der gjorde, han ikke kunne tro sine egne øjne.

»Jeg tænkte bare 'oh my god', det er mit badeværelse. Hvem er denne pige?« fortæller Mark Kowalczyk.

Han var sikker på, der var tale om, at pigen havde taget billedet på hans badeværelse, fordi der i venstre hjørne lå en bunke tøj - noget, hans roommate altid efterlader.

Mark Kowalczyk valgte efterfølgende at dele det pudsige sammentræf på sin Twitter-profil med ordene: 'Jeg har aldrig set denne pige før og alligevel er hendes Tinder-profilbillede taget på mit badeværelse'.

I første omgang var der bare nogle andre brugere, der delte hans Tweet, men efterfølgende blev Jenna tagget i opslaget, hvor hun valgte at svare på en lidt anderledes måde.Den 19-årige pige svarede med et billede af sig selv på Mark Kowalczyks terasse. Mark Kowalczyk kvitterede med at følge Jenna på Twitter, og så tog det for alvor fart med hans tweet.

Det har nu fået 51.000 'likes' og er blevet delt 14.000 gange.

Mark Kowalczyk har også en idé om, hvordan den 19-årige Jenna er endt på hans badeværelse. Han har sammen med sin roommate tidligere holdt flere fester, og her har den unge kvinde været med.

Og det bekræfter Jenna Zagrodniczek selv og erkender, at hun ikke vidste, hvem der boede i huset.

»Da jeg gik ind på badeværelset, følte jeg for at tage et billede i spejlet og dele det efterfølgende. Jeg har aldrig mødt ham før« fortæller hun til BuzzFeed.

De to studerende fortæller, at de har talt om at mødes til Halloween - og de har joket med at tage et billede i spejlet sammen.

Dating-app'en Tinder bruges verden over. Efter at have kigget på hinandens billeder, skal brugerne vælge, om de vil sige 'ja' eller 'nej' ved enten at swipe til højre eller venstre.

Har to brugere svaret 'ja' til hinanden, er der et såkaldt 'match', og man kan herefter begynde at skrive sammen.

Hvad Mark Kowalczyk og Jenna Zagrodniczek har svaret til hinandes, vides ikke.