Gloria Trevisan og hendes kæreste, Marco Gottardi, døde på tragisk vis i flammehelvedet i Grenfell Tower
Gloria Trevisan og hendes kæreste, Marco Gottardi, døde på tragisk vis i flammehelvedet i Grenfell Tower Foto: SOCIAL MEDIA

Et kærestepar, der var fanget i den voldsomme brand i Grenfell Tower i London, brugte deres sidste tid til at ringe hjem med hjerteskærende beskeder til deres familie i Italien.

Det skriver New York Post.

Det var den italienske kvinde Gloria Trevisan og hendes kæreste, Marco Gottardi, begge på 27 år, der var fanget i den 24 etagers høje bygning, der natten til onsdag stod i flammer. Indtil nu er 30 bekræftet døde i branden. De to italienere er nogle af dem.

I de sidste minutter af deres liv ringede Marco Gottardi til sin mor.

»Tak for alt, du har gjort for mig,« sagde han til sin mor ifølge avisen.

Parret befandt sig nogle etager over branden, og til at starte med var de tilsyneladende meget rolige, idet de ikke troede, at de skulle blive opslugt i flammerne og røgen.

Gloria Trevisan havde nemlig ringet til sin familie og fortalt, at de befandt sig i den brændende bygning. Familien skulle dog ikke være urolige, da hun regnede med, at brandfolkene skulle få bugt med flammerne inden længe.

Sådan skulle det dog ikke gå.

Det blev nemlig værre og værre, og flammerne spredte sig hurtigere, end de havde forventet.

»Vi kan ikke komme ud, vi er fanget,« sagde Gloria Trevisan ifølge New York Post noget tid efter i en anden opringning til sin mor. Her var klokken omkring 4 om natten, og røgen var efterhånden blevet tæt i parrets lejlighed.

BRITAIN-FIRE/

Efterfølgende har faderen til Gloria Trevisan fortalt til et italiensk medie, at parret havde givet udtryk for, at de ville ned, men ikke havde haft chancen. Han fortalte, at hans datter havde sagt, at der kom røg og flammer op ad trapperne. Det var umuligt at komme væk.

Og Gloria Trevisan indså, at hende og kærestens liv var ved at slutte.

»Jeg er så ked af, at jeg aldrig kommer til at kunne kramme dig igen. Jeg havde hele mit liv foran sig. Det er ikke fair. Jeg vil ikke dø. Jeg vil takke jer alle for, hvad I har gjort for mig,« sagde hun i telefonen til sin familie i Italien.

Det italienske par var netop flyttet til London i marts, fordi de havde fået bedre jobmuligheder i England.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.