Tre måneder før sit bryllup blev 22-årige Alexis Wyatt dræbt i en bilulykke.

Tilbage stod hendes ulykkelige mand, Justin Motney, som - midt i sin store sorg - var nødsaget til at finde hoved og hale i aflysningen af den store begivenhed.

En af de ting, der skulle aflyses, var bryllupsfotografen.

Trods de tragiske omstændigheder, der lå til grund for aflysningen, så nægtede fotografen fra 'Copper Stallion Media' i Dallas dog at refundere de 1.800 dollars (cirka 12.200 kroner), som Justin Motney og hans afdøde forlovede havde betalt på forhånd.

Dette fik Justin Motney til at skrive en negativ anmeldelse af fotografen på hjemmesiden TheKnot.com, mens han samtidig fortalte sin historie til amerikanske medier. Det skriver blandt andre CTV News.

»De burde have betalt pengene tilbage, fordi de ikke ydede nogen service,« siger Justin Motney til mediet og fortsætter:

»I stedet sagde de, at de ville forlænge ydelsen til at gælde til mit næste bryllup, hvilket var en meget følelseskold ting at sige til mig.«

Anmeldelsen og artiklerne blev dog bestemt ikke velmodtaget af bryllupsfotografen, der på den pågældende dag, hvor brylluppet skulle have fundet sted, valgte at dele et yderst kontroversielt opslag på Facebook.

Justin Motney med sin afdøde forlovede, Alexis Wyatt. Foto: CNN
Justin Motney med sin afdøde forlovede, Alexis Wyatt. Foto: CNN
Vis mere

Et opslag, som nu har sendt ham direkte ind i en vaskeægte shitstorm.

I opslaget skriver fotografen nemlig følgende:

'I dag ville have været dagen, hvor vi skulle have filmet Justins og Alexis bryllup i Colorado Springs, men efter det mediestunt, som Justin lavede for at true os til at betale pengene tilbage, håber vi, at du græder og ynker hele denne dag, som skulle have været din bryllupsdag.'

Fotografen var dog ikke færdig her.

Han oprettede angiveligt også en hjemmeside, der siden er blevet slettet. Hjemmesiden hed 'JustinMotney.com'.

'Han (Justin Motney, red.) indrømmer, at der i kontrakten stod ikke-refunderbar, men mener alligevel, at vi skal give ham pengene tilbage på grund af omstændighederne. Livet stinker, Justin,' skal der angiveligt have stået på hjemmesiden.

Bryllupsfotografen er nu blevet lagt for had på de sociale medier.

Virksomheden har ikke besvaret de adskillige medier, som har forsøgt at komme i kontakt med dem for at få en kommentar.

Ifølge flere amerikanske medier har virksomheden dog besvaret flere kommentarer på sociale medier.

Her har de både truet med at sagsøge Justin Motney for æreskrænkende udtalelser samt kaldt det hele for 'en smædekampagne'.

Derudover påstår virksomheden, at de ikke har mulighed for at refundere pengene på grund af covid-19-epidemien. Dette afviser Justin Motney dog for værende tilfældet, da han angiveligt kontaktede fotografen, inden krisen brød ud.

Alex Wyatt døde 4. februar. Hun og og Justin Motney skulle have været gift 23. maj.