Katie Piper havde det hele. En succesfuld karriere som tv-vært, en fortid som model, og et smukt ansigt. I 2008 blev alt dette forandret, da en jaloux ekskæreste stod bag et syreangreb, der vansirede hendes hals og ansigt. Det fortæller engelske The Mirror

Trods angrebet, der på et øjeblik vendte op og ned på hendes liv og efterlod hende blind på det ene øje, har 31-årige Katie Piper ikke givet op på livet. Hun arbejder som blogger, og har stiftet The Katie Piper Foundation, som har til formål at øge opmærksomheden omkring ofre for brandskader. Sidste år blev hun mor til en lille pige, sammen med sin mand James Sutton.

Læs også:

Parret ønsker nu at få endnu et barn, men det er ikke sikkert det er muligt. Til trods for at Katie Pipers første graviditet gik godt, er der altså efterfølgende opstået komplikationer med hendes spiserør.

Efter angrebet har Katie Piper været igennem 40 operationer, blandt andet en næseoperation, som skulle få hende til at trække vejret normalt igen.     
Efter angrebet har Katie Piper været igennem 40 operationer, blandt andet en næseoperation, som skulle få hende til at trække vejret normalt igen.      Foto: Lexie Appleby/Geisler-Fotopress
Vis mere

Den syre Katie Piper blev angrebet af, brændte igennem fire lag af hendes hud og nåede også ned i halsen. Det har medført, at hun har svært ved at spise nok, og dermed optage den nødvendige næring, som kroppen skal bruge under en graviditet. Til trods for at Katie Pipers første graviditet gik godt, er der altså efterfølgende opstået komplikationer med hendes spiserør.

Ønsket om at få et nyt barn er dog så stærkt, at Katie Piper overvejer at adoptere. Med det liv hun har haft efter syreangrebet overvejer hun nu, om det skal være et adoptivbarn, der har været udsat for brandskade.

Læs også:

»Jeg overvejer seriøst, om jeg skal adoptere et barn fra min egen organisation. Der findes mange børn med brandskader, som er blevet forsømt af deres forældre, og jeg vil gerne adoptere, fordi jeg ønsker at give noget tilbage,« siger Katie Piper til The Mirror.

Hendes ekskæreste Daniel Lynch blev i 2009 idømt fængsel på livstid, for at stå bag syreangrebet på Katie Piper.