Israelske regeringshjemmesider har været udsat for mindst 44 millioner hackerangreb siden onsdag, hævder regeringen i Jerusalem.

ISRAEL: Israelske regeringshjemmesider har været udsat for mindst 44 millioner hackerangreb, siden Israel onsdag indledte luftbombardementerne i Gaza som led i Operation Pillar Defense, hævder regeringen i Jerusalem ifølge Reuters.

Finansminister Yuval Steinitz siger til nyhedsbureauet, at kun ét af angrebene gik efter planen, og at hjemmesiden var oppe at køre igen efter 10 minutter. Ministeren tilføjer, at der typisk er omkring hundrede hackerangreb om dagen på israelske regeringshjemmesider.

Søndag bød på det højeste tabstal i et enkeltangreb siden onsdag, da 10 civile palæstinensere blev dræbt i et israelsk luftbombardement i Gaza. Luftangrebet jævnede en bolig på to etager med jorden, og blandt de omkomne er fire kvinder og fire børn.

Det er ikke umiddelbart klart, hvem eller hvad der var målet for det israelske luftangreb.

Ifølge BBCs korrespondent i Mellemøsten, Paul Danahar, oplyser Hamas, at 18 personer har mistet livet i Gaza søndag - fem mænd, fire kvinder og ni børn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.