Et offer for Islamisk Stats strategi med at bruge voldtægter fortæller ifølge flere britiske medier, at IS-krigere bliver instrueret i at voldtage kvinder ti gange, hvorved kvinderne skulle blive muslimer.

Der går efterhånden ikke en dag, hvor man ikke hører om grusomheder begået af terrororganisationen Islamisk Stat. Og i dag er ingen undtagelse.

Den britiske avis The Sun har talt med en kvinde, som har været i Islamisk Stats klør. Og hun kan fortælle om uhyggelige ordrer, som IS-krigerne angiveligt får udstukket.

Kvinden, som er anonym, fortæller til avisen, at hun har set et brev, da hun var i fangeskab hos terrorgruppen. I det brev skulle det angiveligt stå, at IS-krigerne skulle voldtage kvindelige ikke-muslimske fanger ti gange. Dermed ville kvinderne automatisk blive muslimer.

Blev voldtaget 12 gange
Kvinden fortæller videre til avisen, at hun efter hun var blevet vist brevet af en IS-kriger blev voldtaget af manden, og efterfølgende 'givet' videre til 11 andre IS-krigere, som ligeledes voldtog hende.

Til avisen fortæller kvinden, hvad IS-krigernes mantra er:

»Alle der ikke konverterer til Islam, der dræber vi mændene og gifter os med pigerne. Det er frugterne af krig,« forklarer kvinden om IS-krigerne til avisen.

Kvindens beretning sætter FNs nyhed om, at IS menes at holde mindst 3.500 slaver - hovedsageligt kvinder og børn - i Irak i et endnu mere uhyggeligt skær.

Specielt fordi mange af de 3.500 slaver tilhører yazidi-religionen - og derved ifølge IS-tankegangen kan gøres til muslimer, hvis de altså voldtages mindst ti gange.