Foto fra Marine Drive i Indien. Et af de 15 områeder som det lokale politi har udpeget som farligt, hvis man tager en seflie.
Foto fra Marine Drive i Indien. Et af de 15 områeder som det lokale politi har udpeget som farligt, hvis man tager en seflie. Foto: INDRANIL MUKHERJEE

Sidste uge omkom en 18-årig ung kvinde i en drukneulykke, da hun tog en selfie ved stranden. Det har nu ført til et forbud mod at tage en selfie på flere turistattraktioner i Indien.

Politiet i Mumbai har identificeret 15 lokationer eller zoner i området, hvor det kan være farligt at tage en selfie. Det skriver britiske BBC.

Der er blandt andet tale om områderne ved Marine Drive, Girgaum Chowpatty strand, Bandra promenaden, Sion Fort og Worli Fort.

selfie remote control on cellular phone

GERMANY ANIMALS

»Politiet vil nu tale med kommunen om at forebygge selfie-ulykker på disse og lignende områder- Kommunen kan placere livreddere og stillet advarselsskilte op,« lyder det fra Dhananjay Kulkarni fra politiet i Mumbai til BBC.

Det er desværre ikke første gang, at personer har mistet livet eller er kommet slemt til skade i jagten på den perfekte selfie.

Eksempelvis mistede to portugisiske teenagere livet, da de lagde sig ned på en vej om aftenen for at tage billeder af nogle fly. Det de ikke lagde mærke til var, at der kom en lastbil kørende, som dræbte dem.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.