Der ventede en betjent en forfærdelig opdagelse i Tonya Slatons bagagerum.
Der ventede en betjent en forfærdelig opdagelse i Tonya Slatons bagagerum. Foto: Virginia State Police

En kraftig, kvalm lugt ledte en betjent på sporet af, at noget ikke var som det skulle i kvindens bil, efter han havde stoppet hende på motorvejen. Lugten førte ham til en plastikpose i bagegerummet, hvor han fandt en dreng ligge død og i stærk forrådnelse. Kvinden er nu tiltalt for at have dræbt sin egen søn - for ti år siden.

Ingen så eller hørte noget til amerikanske Quincy Davis, efter han for tolv år siden blev taget ud af skolen af sin mor lige før, han skulle begynde i 8. klasse i Virginia Beach Middle School.

Han blev aldrig meldt savnet.

Første gang han igen blev set, var det for sent. En junidag sidste år fik en betjent tilfældigvis øje på en bil, der kørte med uregistrerede nummerplader, på motorvejen uden for Hampton, Virginia.

Betjenten vinkede bilen ind til siden. Inde i den sad Tonya Slaton. På grund af de uregistrerede nummerplader besluttede betjenten at beslaglægge bilen, skriver CBS News.

Artiklen fortsætter under billedet.

Quincy Davis blev højst sandsynlig kun 14-15 år.

Muligt 112-svigt: Region gransker nyt hjemløsedødsfald

Opdagede sorte sække og en hvid plet

På sin tur rundt i bilen for at lave en opgørelse af køretøjet, opdagede betjenten en sort plastikpose i bagagerummet. Fra den steg en kvalmende, kraftig lugt. Posen var forseglet med tape.

Kvinden smed angiveligt noget tøj hen over posen og forklarede betjenten, at der kun var tøj i posen. Betjenten lagde også mærke til en stor, hvid plet på gulvet bag chaufførens sæde.

Da han spurgte kvinden om det, forklarede hun, at hun havde spildt noget blegemiddel.

AFRICA-OBAMA/

Betjenten mistænkte dog, at det ikke var hele historien. Han fik skaffet en ransagningskendelse og inde i to sorte plastikposer fandt man liget af Quincy Davis.

Tonya Slaton er nu tiltalt for at have slået sin egen søn ihjel, skriver det lokale medie The Virginian Pilot.

Artiklen fortsætter under billedet.

Tonya Slaton er nu tiltalt for at have dræbt sin egen søn.

Tidligere dømt for vold

Det har indtil videre ikke været muligt for retsmedicinerne at finde ud af, hvordan den unge dreng døde, da hans lig blev fundet i stærk forrådnelse. Men de har fundet ud af, at han højst sandsynligt blev dræbt mellem den 24. juli 2004 og den 24. juli 2005.

Dengang var han blot 14-15 år.

AFRICA-OBAMA/

Det er ikke første gang, Tonya Slaton har været i politiets søgelys. I 1997 blev hun angiveligt dømt for vold mod en dengang kun seksårig Quincy. Den lille dreng, der dengang gik i 1. klasse, havde sår og blå mærker på hans bryst og ryg.

Moderen blev idømt seks måneders betinget fængsel.

Også i 2002 blev hun angiveligt sigtet for vold, og i 2008 blev hun dømt for at have skudt mod sin kæreste under et skænderi. Hun tilbragte dengang fire år bag tremmer, skriver The Virginian Pilot.

Quincy Davis ville have været 17 år, da hans mor blev sendt i fængsel. Men hans navn optræder ingen steder i de officielle retsdokumenter fra sagen.

Retssagen mod Tonya Slaton begynder i næste uge.

By i Sibirien

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.