To amerikanske influencers er kommet i modvind efter et opslag på det sociale medie Instagram.

Det skyldes, at opslaget indeholder et billede fra Laguna Humantay i Peru, hvor de to amerikanere, Kelly Castille og Kody Workman, udfører et dramatisk stunt over den peruvianske lagune.

På det dramatiske billede kan man se Kody Workman sidde på en klippeafsats, mens han holder Kelly Castille i hænderne, der hænger ud over lagunens afgrund.

Kritikken i opslagets kommentarfelt retter sig især mod det farlige element ved billedet, skriver CNN.

'Hvorfor holder han dig altid ud over kanten?' spørges der i en kommentar, mens en anden foreslår, at opslagets titel ændres til 'naturlig selektion i gang'.

Parret er dog ikke enig i kritikken og fortæller til mediet, at billedet blot er et spørgsmål om kameraperspektiv, der får situationen til at se mere dramatisk ud, end den i virkeligheden var.

Kody Workman og Kelly Castille fortæller derudover, at de stoler på hinanden, og at de aldrig ville gøre noget, der kunne bringe deres liv i fare.

Kritikken på opslaget går også på, at parrets billede opfordrer andre til at forsøge at efterligne parrets billeder.

Heller ikke den kritik vil amerikanerne høre tale om.

»Vi vil aldrig leve et eneste øjeblik og være bekymrede for, at der skulle være en eller anden, et eller andet sted, der måske kunne finde på at efterligne os,« siger parret og fortsætter:

»Vi mener, at folk selv er i stand til at træffe deres egne beslutninger om, hvad de bør og ikke bør gøre,« fortæller de til mediet.

Opslaget har på nuværende tidspunkt fået næsten 16.000 'synes godt om' og over 1.600 kommentarer på Instagram.