Natten til lørdag blev en 29-årig kvinde angiveligt voldtaget på skift af syv mænd. Seks mænd er anholdt i sagen, der kommer kort tid efter, at en anden kvinde døde efter en gruppevoldtægt.

INDIEN: En ny gruppevoldtægt ryster Indien. Denne gang gik det ifølge Sky News ud over en 29-årig kvinde.

Fredag aften var hun på vej hjem til sine svigerforældre i en bus, da hun blev bortført af buschaufføren og konduktøren. De fragtede hende på en motorcykel til et hus i nærheden af byen Amritsar, der ligger i det nordlige Indien.

Her sluttede fem mænd sig til buschaufføren og konduktøren, og de syv mænd voldtog angiveligt kvinden på skift i løbet af natten. Lørdag morgen smed en af mændene hende af tæt ved hendes svigerforældres hus.

- Her fortalte hun sin søster om hændelsen, siger Raj Jeet Singh fra indisk politi ifølge Sky News.

Det er på nuværende tidspunkt uklart, hvor slemt den 29-årige er kommet til skade i forbindelse med voldtægten.

Politiet har indtil videre anholdt seks mænd, og man regner med at finde den sidste formodede gerningsmand inden længe.

Det er knap en måned siden, at en anden lignende sag om gruppevoldtægt vakte harme i Indien med store demonstrationer til følge. Her blev en 23-årig kvinde i New Delhi overmandet, voldtaget, banket med jernstænger og til sidst smidt af bussen sammen med sin kæreste. Også kæresten blev gennembanket med jernstænger, og som en bestialsk afslutning på mishandlingen forsøgte bussens chauffør at køre kvinden over. Hun døde senere af sine kvæstelser. Flere af de formodede gerningsmænd fra den sag er pågrebet. Det er uklart, hvornår der afsiges dom i New Delhi-sagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.