Google har netop offentliggjort, at de fra november vil sælge høretelefoner, der kan oversætte sprog mellem to parter uden forsinkelse.

Det bliver trådløse hovedtelefoner, som ved hjælp af Google Translate kan oversætte en samtale mellem to personer i realtid.

Til at begynde med kan høretelefonerne kun bruges sammen med en Android- eller Google Pixel-telefon, så de kan kobles sammen med Google Assistant, som kan bruges til at foretage opkald igennem, spille musik og endda forstå fremmede sprog, skriver The Telegraph.

Høretelefonerne kan både bruges til at lytte til og tale på et andet sprog. For at lytte skal man blot holde en knap nede, og så vil Google Translate oversætte et andet sprog til dit eget.

For at tale et andet sprog kan du sige en sætning til Googles Assistant, som så via Google Translate oversætter sproget.

Til at begynde med vil høretelefonerne kunne oversætte mellem 40 sprog og vil koste 159 pund – omkring 1.300 danske kroner. I England bliver høretelefonerne lanceret den 22. november i år.

Hvornår de kommer til Danmark vides endnu ikke.