Mange genkender nok den populære og cremede Nutella på dens indbydende, chokoladebrune farve. Men den har Ferrero, der står bag produktet, i al ubemærkethed nu ændret.

Ferrero har nemlig ændret i opskriften på Nutella. Det skriver Finans, der citerer det tyske medie Handelsblatt.

Det betyder, at nye leveringer af Nutella i fremtiden vil blive en anelse lysere i farven.

Årsagen skal findes i, at skummetmælkspulveret i produktet er blevet øget fra at udgøre 7,5 procent til 8,7 procent.

Ifølge Handelsblatt har Ferrero lavet ændringen i al ubemærkethed, men efter det blev opdaget, har firmaet udtalt, at ændringen er 'en finjustering'.

»Kvaliteten, anskaffelsen og alle de andre karakteristika ved Nutella-ingredienserne er forblevet de samme,« lyder det ifølge Ferrero.

Derudover skulle indholdet af sukker også være ændret fra at udgøre 55,9 procent til at udgøre 56,3 procent, mens indholdet af fedt skulle være sænket en smule.

Det er endnu usikkert, hvornår de første glas med det nye Nutella-indhold rammer hylderne i de danske butikker.