31-årige Christina manglede kun én ting før sit bryllup: større bryster. Men hun vågnede aldrig efter den skønhedsoperation, som skulle have gjort hende fuldendt.

En brystoperation i Polen var den sidste forberedelse inden svenske Christina Hedlunds bryllup. Men den smukke Malmø-pige vågnede aldrig af narkosen, kan den svenske avis Aftonbladet fortælle.

- Mit liv de sidste 13 år er væk, siger hendes kæreste, Benny Håkansson, til avisen.

Alt var ellers klart: datoen sat, kirken booket og gæstelisten lavet. Så blev himmel til helvede. Blot for at opfylde den kommende bruds sidste ønske: større bryster.

- Okay, så får du dem som morgengave, var kærestens svar på hendes bøn.

Christina ville ikke vente på en operationstid i Sverige, så hun tog i stedet kontakt til det såkaldte 'Medical Travel', som formidler plastikoperationer i Polen.

Bureauet lød seriøst, og hun bookede en tid. To uger senere - 2. august - sad parret på et hospital i Gdansk i Polen.

- Det sidste, hun sagde til mig, var, at hun var bange, men jeg beroligede og sagde: 'det kommer til at gå godt', beretter kæresten.

Christina vågnede aldrig igen. Efter fem dages kaos på det polske hospital, blev hun fløjet til universitetssygehuset i Malmø. Her fik Christinas familie en hård besked: Sandsynligheden, for at hun vågner igen, er meget lille.

Den 31-årige pige befinder sig lige nu i en komalignende tilstand. Og kæresten kan kun håbe på, at hans livs kærlighed vågner igen. Indtil da vil han advare andre, der drømmer om plastikkirurgi til billige penge i udlandet.